A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення Проект постанови Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Статуту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Опубліковано 23 серпня 2018 року о 13:38

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення Проект постанови Кабінету Міністрів України  «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2015 р. № 244» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 липня 2016 р. № 531) «Про внесення змін до Статуту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти».

Проект акта розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до Розділу XII Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про освіту» та статті 19 Закону України «Про вищу освіту» на виконання Наказу Міністерства освіти і науки України №1475 від 13 листопада 2017 року «Про затвердження Плану підготовки проектів нормативно-правових актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України «Про освіту»».

Акт розроблений з метою приведення у відповідність Статуту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти» до норм Закону України «Про вищу освіту».

Зауваження та пропозиції просимо до 23 вересня 2018 року надсилати на електронну адресу: [email protected] за формою надання зауважень та пропозицій.

Порівняльна таблиця змін до Статуту.

Звіт про результати громадського обговорення.