A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Представники МОН узяли участь у Міжнародній науковій конференції в Харкові

Опубліковано 26 квітня 2024 року о 17:00


25 квітня відбулася щорічна Міжнародна наукова конференція «Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця» за участю заступника міністра освіти і науки Михайла Винницького. Конференція була проведена у вигляді Круглого столу «Глобальні трансформації та стійкість розвитку: співробітництво, наука, освіта, технології».

Захід зібрав понад 400 учасників та практиків з 24 країн як в офлайн-, так і в онлайн-форматах. Серед них були науковці з провідних університетів світу, представники закладів вищої освіти й численних державних та освітніх інституцій тощо.

Під час міжнародної конференції українські та міжнародні вчені і практики обмінялись досвідом розв'язання проблем у галузі економіки, бізнесу, освіти та соціальних наук. Також учасники презентували наукові результати за такими напрямами дискусій як економічний розвиток в умовах багатоаспектної невизначеності; тренди в освіті та нова парадигма розвитку університетів, сучасні дослідження; цифрове суспільство та інформаційні технології.

Захід став важливою платформою для обміну ідеями та досвідом, спрямованим на подальший розвиток української науки та освіти.