A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міністр Сергій Шкарлет провів зустріч з Міністром закордонних справ Таджикистану Сіроджиддіном Мухріддіном

Опубліковано 01 квітня 2021 року о 12:36


Сьогодні відбулася зустріч Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета з Міністром закордонних справ Республіки Таджикистан Сіроджиддіном Мухріддіном, який є випускником Одеського державного екологічного університету.

«Дякую колегам за щирий і теплий прийом української делегації та за надану можливість представити потенціал закладів вищої освіти України на освітньому форумі "Навчайся в Україні". Упевнений, результат співпраці між нашими державами буде надзвичайно високим», - зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Під час зустрічі обговорено питання двостороннього співробітництва у галузі освіти і науки, визначено потенційні сфери для його активізації. Пан Мухріддін висловив вдячність за візит української делегації на чолі з Сергієм Шкарлетом до Республіки Таджикистан, наголосив на високому рівні підготовки фахівців закладами вищої освіти України та дуже тепло згадав про свої студентські роки, проведені в Україні.

Нагадаємо, у межах робочого візиту до Республіки Таджикистан Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет зустрівся з Президентом Національної академії наук Республіки Таджикистан Фарходом Рахімі.