A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет зустрівся зі студентами та викладачами Криворізького фахового коледжу НАУ

Опубліковано 23 вересня 2021 року о 14:40


Сьогодні під час робочого візиту до м. Кривого Рогу Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет відвідав відокремлений структурний підрозділ «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету» та привітав колектив із 70-річчям від дня створення закладу.

«Велика честь побувати в коледжі Національного авіаційного університету, який є найбільшим зразковим коледжем у Дніпропетровській області. Те, що ви зберегли славетні інноваційні традиції – це величезне досягнення сьогодні. Авіація – єдина галузь, яка розвивається без сторонніх інвесторів та має перспективу в Україні та в усьому світі. Це галузь, навколо якої гуртується і будівництво, і інженерія, і туризм, і новації, і стартапи, і міжнародні відносини. Це драйвер, який спроможний вивести нашу державу на новий рівень, примножити успіхи та досягнення України», – зауважив Сергій Шкарлет.

Вітаючи колектив Криворізького фахового коледжу НАУ із 70-річчям від дня створення закладу, Міністр побажав ювілярам примножувати славетні авіаційні традиції держави, ставити амбітні цілі та з гордо піднятою головою крокувати до здійснення мрій.

Зазначимо, наразі коледж працює в очному форматі, понад 80% персоналу вакциновано проти COVID-19.

Нагадаємо, Міністр Сергій Шкарлет взяв участь в урочистому старті освітнього проєкту «Нова фабрика» на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».