A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Заняття на увагу, пам’ять та логічне мислення: оновлено матеріали у рубриці «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Опубліковано 10 травня 2023 року о 16:30


Міністерство освіти і науки спільно з ДУ «Український інститут розвитку освіти» додали матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Методичні розробки та відеоматеріали надали педагоги-практики закладів дошкільної освіти №8 «Золотий півник» Білоцерківської міської ради, ЗДО «Рушничок» Обухівської міської ради (Київська область), №20 «Чебурашка» Чорноморської міської ради (Одеська область).

Вихователька Анна Рум’янцева підготувала жарти-досліди, ігри на увагу, пам'ять та логічне мислення. Ці завдання допоможуть дітям опанувати математику.

Педагогині Олена Івко, Оксана Андрієнко, Юлія Котенко надали серію цікавих відеозанять з малювання, аплікації (освітня лінія «Дитина у світі мистецтва»). З них дошкільнята дізнаються про рослини та овочі, правила дорожнього руху, різноманітність парасольок.

Оксана Герасимчук поділилась телеграм-каналом «Дитячий садок ОНЛАЙН Обухів», у якому публікують заняття, приклади комунікації з батьками, відео з інформацією про художню літературу. 

Запрошуємо зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту [email protected] із позначкою: Матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Нагадаємо, розпочався Всеукраїнський онлайн-марафон для дошкілля «ВзаємоДІЯ».