A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розміщено завдання зі «ЗНО в магістратуру» на спеціальності «Право» та «Міжнародне право» - відповіді оприлюднять 16 липня

Опубліковано 13 липня 2018 року о 17:38

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти розміщені завдання єдиного фахового вступного випробування, що проходило за технологією зовнішнього незалежного оцінювання.  Випробування складали вступники в магістратуру на «Право» та «Міжнародне право» сьогодні, 13 липня.  

ЄФВВ передбачало виконання екзаменаційної роботи зі 130 завдань і містило 2 блоки:

- тест загальних навчальних правничих компетентностей, що включає тестування таких компетентностей: аналітичне мислення, критичне мислення, логічне мислення (30 завдань)

- тест з 8 базових правничих дисциплін:  конституційне право України, адміністративне право України, цивільне право України, цивільне процесуальне право України, кримінальне право України, кримінальне процесуальне право України, міжнародне публічне право та міжнародний захист прав людини (100 завдань)

Правильні відповіді до завдань  оприлюднять на сайті УЦОЯО 16 липня 2018 року.

Результати основної сесії ЄФВВ будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників не пізніше 14 календарних днів із дня їх проведення.

Зареєстровані особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЄФВВ через поважні причини, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 3 календарних днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, на території якого особа мала проходити тестування, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

Нагадуємо, що раніше оприлюднено правильні відповіді ЄВІ з іноземної мови для магістрів