A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Результати третього дня Європейських студентських ігор

Опубліковано 19 липня 2022 року о 15:40


Українська збірна впевнено продовжує змагатися на Європейських студентських іграх, що проходять у польському місті Лодзь.

18 липня 2022 року відбулося 5 фінальних змагань із кікбоксингу за участю українських спортсменів. Золоті медалі здобули Станіслав Вадічев, Захарія Джалілов і Святослав Хасюк. Срібні нагороди вибороли Іван Осіян і Ентоні Джіркінс. Кікбоксери Донбаського державного педагогічного університету перемогли в командному заліку та отримали кубок змагань.

Шахістка Осадчук Анастасія посіла перше місце в дисципліні рапід у особистій першості на другій дошці серед жінок.

Чоловіча команда Львівського державного університету з фізичної культури імені Івана Боберського з водного поло перемогла угорців, зайняла друге місце у квартеті та вже завтра розпочне шлях у стадії плей-офф матчем у ¼ проти польських спортсменів.

Баскетболістки з Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника перемогли студенток з Австрії, Угорщини та Норвегії.

У змаганнях із футзалу дівчата Харківського національного університету імені Семена Кузнеця перемогли збірну з Хорватії, а хлопці Харківського національного університету імені Василя Каразіна вибороли перемогу у команди з Сербії.

Студентки Сумського державного університету здобули 2 впевнені перемоги над австрійками та польками у змаганнях із пляжного волейболу, проте хлопці поступилися угорцям.

Волейболістки Західноукраїнського національного університету виявилися сильнішими за суперниць із Німеччини, а чоловіча команда з Сумського державного університету зазнала поразки від іспанців.

Нагадаємо, Держсекретар МОН обговорив із керівництвом EUSA та FISU розширення можливостей для українського студентського спорту.