A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Одеський університет відвідав посол ОБСЄ Генрік Вілладсен

Опубліковано 22 червня 2022 року о 09:40


Днями відбулась робоча зустріч посла ОБСЄ в Україні Генріка Вілладсена, що є почесним доктором Honorius Cauca, із президентом Національного університету «Одеська юридична академія» Сергієм Ківаловим. Під час зустрічі йшлося про створення умов для якісної та безпечної освіти для української молоді навіть в умовах воєнного стану.

«Я радий повернутися до Одеси. Уперше повертаюся сюди від початку війни 24 лютого. Звичайно ж, як і всі, надзвичайно засмучений катастрофою та трагічними подіями в Україні. Як почесний доктор університету дуже стежу за роботою НУ «ОЮА». Радий бачити, що заклад продовжує працювати зі звичною силою та стабільністю і виконує важливе завдання: надає якісну освіту студентам. Я надихнувся роботою президента університету Сергія Ківалова, який здійснює роботу вишу на високому рівні», – зазначив Генрік Вілладсен.

Національний університет «Одеська юридична академія», як і інші заклади освіти, з перших днів війни робить внесок у обороноздатність України та допомагає армії. Працівники та студенти закладу захищають країну в лавах ЗСУ та територіальної оборони.

Нагадаємо, перші китайські випускники-магістри Київського інституту Технологічного університету отримали дипломи.