A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Сумщині 36 представників навчально-методичних центрів та адміністрації закладів профосвіти пройшли навчання IT-навичкам

Опубліковано 16 березня 2021 року о 11:52


Тридцять шість представників навчально-методичних центрів та заступників директорів закладів професійної освіти Сумської області пройшли курс щодо впровадження інструментів дистанційного навчання в освітній процес. Упродовж двох тижнів вони вчилися викладати дистанційно теорію та практику, визначали різницю між системою, платформою та сервісами, дізнавалися про можливості різних додатків.

Програма курсу також передбачала виконання практичних  робіт:  вміння добирати ресурси для дистанційного навчання, організувати освітній процес у спеціальній системі G Suite for Education. Крім цього, учасники вчилися користуватися Google-інструментами: Google Classroom, Google Календар та Google Meet.

Після завершення навчання всі учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Захід організувала Школа розвитку ІТ-компетентності навчально-методичного центру профосвіти в Сумській області.

Нагадаємо, що педагоги 5 закладів професійно-технічної освіти, місцеві управлінці та освітяни Чернігівщини взяли участь у навчально-практичному семінарі щодо технологій обслуговування автомобілів.