A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення зміни до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14 червня 2012 року № 694

Опубліковано 10 грудня 2020 року о 14:39

МОН підготувало проєкт наказу «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України  від 14 червня 2012 року № 694 «Про затвердження Положення про навчально-практичний центр (за галузевим спрямуванням) професійно-технічного навчального закладу», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 4 липня 2012 року за № 1109/21421, що має на меті удосконалення нормативно-правового, навчально-методичного забезпечення підготовки кваліфікованих кадрів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти на базі навчально-практичних центрів відповідно до вимог інноваційного розвитку економіки.

Очікується, що реалізація змін до наказу матиме позитивний вплив на розвиток та модернізацію закладів професійної (професійно-технічної) освіти на принципах державно-громадського та державно-приватного партнерства, сприятиме підвищенню спроможності закладів професійної (професійно-технічної) освіти до фінансової, академічної, кадрової та організаційної автономії, створенню умов для інтеграції професійної (професійно-технічної) освіти з ринком праці.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта пропонується направляти до 30 грудня 2020 року поштою та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, директорат професійної освіти, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135, тел. (044) 287-82-74, e-mail: [email protected], Коваленко Сергій Петрович.

Звіт за результатами громадського обговорення.