A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Діти з усіх регіонів України підготували військовим патріотичні вітальні листівки

Опубліковано 12 грудня 2022 року о 13:25


Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді за сприяння Міністерства освіти і науки України проведено Всеукраїнську доброчинну акцію «Новорічна листівка на передову». Захід сприяв розвитку національно-патріотичного виховання учнівської молоді, формування активної громадянської позиції дітей та молоді, а також підтримку бойового духу воїнів Збройних сил України.

В акції взяли участь 50 тис. учнів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької областей. Діти підготували патріотичні вітальні листівки, в яких відображається повага і вдячність українським військовим за мужність та захист нашої країни.

Долучитися до перегляду листівок можна на сторінці Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді у фейсбуці за посиланням.

На цьому тижні відберуть орієнтовно 30 макетів-фіналістів, які надрукують на листівках. 

Листівки військовим на передову відправлять волонтери. 

Нагадаємо, на Львівщині започаткують масштабний проєкт із розвитку молодіжного підприємництва.