A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Завершився проєкт «Позашкілля українським дітям за кордоном»

Опубліковано 22 березня 2024 року о 15:45


Директорат шкільної освіти МОН спільно з ГО «Міжнародна асоціація позашкільної освіти» та кафедрою позашкільної освіти Українського державного університету імені Михайла Драгоманова в лютому—березні 2024 року реалізували Міжнародний проєкт «Позашкілля українським дітям за кордоном».

Його мета — підтримка українських дітей за кордоном, надання їм доступу до якісної позашкільної освіти, залучення до занять у гуртках закладів позашкільної освіти України та їхніх структурних підрозділів.

Відповідно до листа МОН у регіони, у межах заходів учасники надали інформацію про свої заклади позашкільної освіти з дистанційним доступом до гурткових занять для дітей за кордоном. До участі у проєкті долучилося понад 200 колективних та індивідуальних учасників з усіх областей України зі 134 закладів позашкільної освіти та їхніх структурних підрозділів.

Учасники, які виконали умови проєкту, стали переможцями та нагороджені дипломами, інші — сертифікатами. Висловлюємо вдячність усім учасникам Міжнародного проєкту «Позашкілля українським дітям за кордоном» за підтримку українських дітей.

Перелік закладів розміщений за покликанням.