A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

ЮНІСЕФ гуртує українських освітян і соціальних працівників за кордоном

Опубліковано 28 березня 2022 року о 18:25


Команда ЮНІСЕФ ініціювала створення спільноти українських освітян і соціальних працівників, які вимушені були виїхати за кордон через війну. Наразі утворено форму, в якій можуть зареєструватися спеціалісти, готові повернутися до роботи у країні тимчасового перебування.

Відповідно до отриманих заявок буде сформовано краще розуміння кількості українських освітян і соціальних працівників, які наразі перебувають у різних країнах світу. Це дасть змогу місцевим органам влади, міжнародним і неурядовим організаціям координувати спеціалістів, а також спрямовувати їхні зусилля на допомогу українським дітям.

Допомагаючи дітям продовжувати здобувати освіту та розвиватися, спеціалісти водночас підтримуватимуть особистий професійний розвиток. Охочих долучитися до спільноти запрошують заповнити анкету за посиланням і дочекатися зворотного зв’язку. Заповнення анкети не гарантує нового робочого місця.

Нагадаємо, Європейська Комісія запустила портал ERA4Ukraine для надання інформаційних і допоміжних послуг українським вченим, які вимушені виїхати за кордон через війну.