A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбувся семінар для вчителів фізичної культури пілотних шкіл реформи НУШ

Опубліковано 29 листопада 2021 року о 17:20


26-28 листопада 2021 року на базі Харківського національного педагогічного університету відбувся Всеукраїнський семінар-практикум щодо впровадження модельної програми для вчителів фізичної культури пілотних шкіл реформи «Нової української школи».

У семінарі взяв участь заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький, а також 120 викладачів фізичної культури.

Вчителі Луганської, Полтавської, Сумської та Харківської областей жваво долучилися до обговорення актуальних питань реформування фізичної культури, вдосконалення матеріально-технічного забезпечення та реалізації програми Президента України «Здорова Україна».

Кульмінацією семінару став майстер-клас від Артура Селецького з бейсболу. Заступник Міністра запропонував вчителям інноваційні підходи до викладання варіативних модулів нової модельної програми.

Спікери та тренери ознайомили вчителів із 16 варіативними модулями, сучасними підходами до навчання та змісту освіти, методами виховання інноватора та громадянина, компетентнісним підходом до освітнього процесу, перспективами професійного зростання, а також підвищенням соціального статусу умотивованого вчителя. Завершився семінар моделюванням новітніх уроків із фізичної культури.

Організатором семінару виступив Комітет із фізичного виховання та спорту МОН у співпраці з Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Рух Олександра Педана «JuniorZ» і численними спортивними федераціями.

Нагадаємо, команда МОН виправляє недоліки реформи «Нова українська школа».