A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбулося навчання керівників закладів дошкільної освіти

Опубліковано 03 листопада 2023 року о 18:20


У період із 23 до 30 жовтня відбулось онлайн-навчання керівників закладів дошкільної освіти, які беруть участь у проєкті «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні».

Це навчання було створене, щоби підвищити методичні та практичні рівні їхньої професійної компетентності. Його провели за типовою програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників щодо організації безпечного освітнього простору в закладі дошкільної освіти.

Програма має теоретичну та практичну складову, які зорієнтовані на ознайомлення із сучасними підходами організації безпечного освітнього простору, нормативно-правовим полем щодо його створення, структурними компонентами та особливостями моделювання. Участь у навчанні безплатна.

Довідково: 

Проєкт «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» реалізується Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО — програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та ДУ «Український інститут розвитку освіти».