A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбулася зустріч із представниками Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні

Опубліковано 01 серпня 2023 року о 17:00


Учора, 31 липня 2023 року, заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків зустрівся з представниками Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні. Під час зустрічі було обговорено вектори подальшої співпраці у сфері освіти.

На початку зустрічі Андрій Сташків подякував представництву ЮНІСЕФ за всебічну підтримку української освіти та надання систематичної допомоги, зокрема щодо забезпечення українських школярів підручниками й комп’ютерним обладнанням, адже зараз це надважливо для забезпечення безперервного навчання.

Під час розмови було окреслено пріоритетні напрями діяльності МОН, зокрема про відновлення зруйнованих і пошкоджених закладів освіти, облаштування безпечних умов для учасників освітнього процесу, продовження роботи над реформою «Нова українська школа», оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти, продовження роботи над реформуванням системи шкільного харчування, організацію навчального процесу для дітей, що вимушено перебувають за кордоном тощо.

Від ЮНІСЕФ участь у зустрічі взяли: Еммануель Абріу – голова секції освіти, Людмила Лефтер – координатор із питань шкільної освіти, Манан Котак – спеціаліст з освіти в надзвичайних ситуаціях, Тарас Деркач – координатор програм із розвитку молоді.

Представники ЮНІСЕФ наголосили на тому, що готові продовжувати й посилювати співпрацю з МОН задля забезпечення права українських дітей на здобуття освіти.

Міністерство освіти і науки України висловлює щиру вдячність ЮНІСЕФ за багаторічну плідну співпрацю та підтримку!