A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Українські зірки та телеведучі діляться своїм емоційним станом під час війни

Опубліковано 08 листопада 2022 року о 14:05


У межах проєкту «Скажи чесно, ти як?», що реалізується за підтримки ВООЗ у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, українські зірки та телеведучі відверто розповідають про відчуття та емоції, які переживають через повномасштабне вторгнення росії. 

«Сподіваюся, цей проєкт надихне вас, а можливо, додасть упевненості. Усе, що я відчуваю – нормально, і я з цим упораюся. Бо коли наші страхи стають видимими, вони не мають над нами такої сили. Тоді ми самі керуємо своїми емоціями, а не навпаки», – додала Олена Зеленська.

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася, що під час чергової загрози налаштовується на позитив. Водночас рекомендує у разі тривоги обрати для себе психологічний амулет, який завжди потрібно мати під рукою. Він допоможе сфокусуватися на приємних спогадах і відчуттях.

У кожному ролику в своїх історіях зірки діляться швидкими техніками, які допомагають їм упоратися зі стресом. Ці техніки – прості та дієві, кожен зможе використовувати їх у повсякденному житті.