A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочав роботу корейсько-український семінар із питань підручникотворення

Опубліковано 08 листопада 2022 року о 14:40


7 листопада 2022 року в місті Соннам (Республіка Корея) на базі Академії кореєзнавства, в межах освітньої програми з корейської культури для українських фахівців з підготовки підручників, за підтримки Освітнього центру Посольства Республіки Корея в Україні розпочав роботу корейсько-український семінар з питань підручникотворення та організації системи загальної середньої освіти за участю представників МОН та фахівців із створення підручників з історії та географії для закладів загальної середньої освіти з України. 

Під час проведення заходу корейські колеги познайомили освітян України з найкращими практиками корейської системи загальної середньої освіти. Зокрема, обговорили створення навчально-методичного забезпечення для організації освітнього процесу та висвітлення інформації про Україну у змісті підручників з географії в Республіці Корея.

Українська делегація проінформувала корейських колег про функціонування системи освіти України в умовах воєнного стану та основні аспекти розроблення навчально-методичного забезпечення та підручникотворення під час реалізації реформи НУШ в Україні.

У межах семінару, який відбуватиметься впродовж цього тижня, освітяни з України також відвідають заклади загальної середньої та вищої освіти, аби ознайомитися з найкращими практиками корейської системи освіти.

Нагадаємо, МОН розширює міжнародну співпрацю з Республікою Корея у сфері освіти.