A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Учні Дитячої інженерної академії представили 8 розробок на фестивалі STEM-освіти в Києві

Опубліковано 23 квітня 2018 року о 15:04

Тести для тематичного контролю знань, комп'ютерні моделі літаків і льотовищ, анімація фізичних явищ - ці та інші розробки представили шестеро учнів Дитячої інженерної академії на фестивалі STEM-освіти в Києві.

Захід зібрав школярів та студентів міста, які цікавляться новітніми розробками та технікою. Представники Дитячої інженерної академії запропонували програмовані тести з географії, фізики, біології, української мови тощо. Ці тести допоможуть контролювати і відслідковувати рівень знань дітей у школі. Серед іншого - комп'ютерні анімації, які показують фізичні явища та процеси. Більшість розробок учні академії створили на уроках інформатики, комп’ютерної графіки або робототехніки.

Під час фестивалю учасники не тільки демонстрували доробки, а й знайомилися з іншими виставками. Загалом були представлені близько 30 STEM-локацій.

За участі юних винахідників провели воркшопи з виготовлення роботизованих пристороїв, тестували інноваційні гаджети, змагалися у конкурсах з керування автомобільними та авіаційними роботами. Кожен охочий міг долучитися до проведення фізичного або хімічного експерименту.

Організатором фестивалю стала ГО “Соціальна справедливість”. Захід також провели у Кропивницькому, Запоріжжі, Чернігові, Одесі, Сумах, Хмельницькому та Миколаєві.

Нагадаємо, що майже 200 учнів київських шкіл взяли участь у еко-воркшопі асоційованих шкіл ЮНЕСКО.