A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Учителі та школярі 6 регіонів країни долучилися до STEMCamp for educators у ХПІ, - він триватиме до 1 листопада

Опубліковано 30 жовтня 2019 року о 18:31

У Харківському політехнічному університеті для вчителів та старшокласників проводять STEMCamp for educators — школу природничих наук з низкою тренінгів. Вона триває впродовж п’яти днів та завершиться у п'ятницю, 1 листопада 2019 року.

До навчання у школі долучилися педагоги та учнів з 6 українських регіонів — Харківщини, Луганщини, Миколаївщини, Дніпропетровщини, Донеччини та Одещини. Разом вони представляють 18 команд, які вивчають 4 напрями — фізику, хімію, математику та інформатику.

“Важливо, щоб викладачі після завершення STEMCamp провели відкритий урок у своїх школах. Адже це одна з можливостей поділитися тими знаннями і методиками, які ви отримаєте тут, на проєкті. Ми сподіваємося, що, окрім цього, ви допоможете нам у розвитку ідей STEM-освіти, викладатимитеме предмети напряму сучасно та інтерактивно, аби зацікавити учнів”, — зазначив ректор ХПІ Євген Сокол.

Під час проєкту учасники проходять тренінги, лекції, семінари, лабораторні практикуми, майстер-класи, вчаться новим методикам проєктної роботи Hands on science. Крім того, за цей час вони мають напрацювати власний проєкт і представити його.

Нагадаємо, що в університеті Харкова провели перший IT-фест та Ярмарок студентських можливостей.