A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У НЕНЦ пройшли змагання Екософт&INFOMATRIX-2024 — переможці отримали гранти на безкоштовне навчання в American University Kyiv

Опубліковано 15 березня 2024 року о 15:55


МОН спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з 13 до 15 березня 2024 року провели ХХІІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт–2024» та ХV національний етап Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX-2024».

На Екософт&INFOMATRIX-2024 було заявлено 209 авторських розробок (240 учасників) у десяти категоріях Чемпіонату «Екософт» і шести категоріях конкурсу «Інфоматрикс». В очному форматі взяли участь 33 проєкти з різних областей України в таких категоріях: апаратне управління, комп'ютерне мистецтво, короткометражний фільм, програмування.

Учасники презентували свої розробки за різноманітною тематикою та мали можливість познайомитися з цікавими проєктами колег і отримати слушні поради від журі.

Спонсорами конкурсу Екософт&INFOMATRIX-2024 стали: Президія НАН України, ГО «Спілка освітян України», ГО «Спілка автоматизаторів бізнесу», Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, Український альянс з боротьби з підробками та піратством, Патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери», Академія інтелектуальної власності, American University Kyiv.

Переможці отримали дипломи І,ІІ,ІІІ ступенів, подарунки від спонсорів та гранти на безкоштовне навчання в American University Kyiv. Суперфіналістів ХV національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX-2024» визначено.

Детальна інформація доступна на сайті НЕНЦ.