A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Команда підтримки відновлення та реформ продовжує конкурс на вакантні посади

Опубліковано 18 березня 2024 року о 13:00


Команда підтримки відновлення та реформ (RST) Міністерства освіти і науки України продовжує конкурс на вакантні посади

  • Старшого проєктного/ну  менеджера/ку - Інфраструктура (професійна освіта) (Категорія 1) (Вимоги
  • Проєктного/ну  менеджера/ку - Комунікаційний контент (професійна освіта) (Категорія 2) (Вимоги)

Для участі в конкурсі потрібно подати такі документи англійською мовою:

  1. заповнена аплікаційна форма – завантажити можна тут;
  2. CV англійською мовою;
  3. щонайменше одна професійна рекомендація англійською мовою або українською мовою з перекладом англійською мовою з контактною інформацією двох осіб, які, у разі необхідності, можуть засвідчити професійний/освітній бекграунд кандидата;
  4. заповнена українською мовою заява-зобов’язання про нерозголошення конфіденційної інформації – завантажити можна тут;

Кінцевий термін подання документів – 23 год. 59 хв. (за київським часом) 2 квітня  2024 року.

Документи надсилати на електронну пошту: [email protected]

Контактна особа – Катерина Гайдученко

Важлива інформація

У конкурсі можуть взяти участь лише громадяни України. Чинні державні службовці або особи, які звільнились з посади державної служби менше, ніж за шість місяців до моменту подачі документів на роботу в Команді, до конкурсу не допускаються. Зазначені посади передбачають повну зайнятість і фізичну присутність у робочий час в офісі у м. Києві.

Про Команду підтримки відновлення та реформ МОН

Команда підтримки відновлення та реформ (англійською Recovery and Reform Support Team – RST) Міністерства освіти і науки, що працює з червня 2019 року, – це група українських фахівців, які не є державними службовцями, і забезпечують цільову технічну підтримку і допомогу Міністерству щодо розроблення і впровадження стратегій і пріоритетних реформ.

Команда підтримки відновлення і реформ посилює спроможність у розробленні та імплементації пріоритетних напрямів реформ та зміцнює зв’язок й партнерство між Міністерством освіти і науки України та відповідною донорською підтримкою.

Команда підтримки відновлення і реформ фінансується в межах проєкту «Архітектура відновлення та реформ в Україні» (URA). Цей проєкт є комплексною програмою технічної допомоги, запровадженою Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки важливих процесів відновлення та реформ в Україні. Програма фінансується Багатостороннім Донорським Фондом Стабілізації та Сталого Розвитку України під управлінням ЄБРР. Учасниками Фонду є Латвія, Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, США та Європейський Союз, найбільший донор.