A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Києві проведуть круглий стіл щодо підвищення якості вищої освіти в Україні

Опубліковано 04 травня 2018 року о 13:46

24 травня 2018 року в Києві відбудеться круглий стіл “Інструменти мотивації на особистісному, інституційному та національному рівнях в контексті розвитку внутрішньої системи забезпечення якості у вищій освіті”. Під час круглого столу учасники обговорять нове законодавство про вищу освіту, а також запропонують інструменти, які мотивуватимуть викладачів отримати сучасні компетентності.

Захід зацікавить викладачів та керівників вишів, студентів, представників профільних установ, фахівців бізнесу та неурядових організацій, які працюють у сфері вищої освіти

Під час круглого столу учасники також визначать, як залучити зацікавлених у підвищенні якості вищої освіти українців до співпраці, використовуючи сучасні підходи.

Участь у заході безкоштовна, однак претенденти мають попередньо зареєструватися за посиланням (реєстрація відкрита до 21 травня 2018 року, 15:00).

Місце: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52-А (1 поверх, конференц-зал Президії НАПНУ).

Початок: о 9:30.

Мова заходів: українська, англійська (переклад забезпечується).

Організатори: Національний Еразмус+ офіс в Україні (проект ЄС), Міністерство освіти і науки України, Національна команда експертів з реформування вищої освіти (HERE team), Представництво ЄС в Україні та Національна академія педагогічних наук України.

Телефон для довідок: 044 286 66 68 або 044 332 26 45 - Катерина.