A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Херсоні провели фінал молодіжного конкурсу, учасниками якого стали понад 50 студентів

Опубліковано 20 грудня 2018 року о 17:24

Понад 50 студентів з різних регіонів України взяли участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу “Кращий студент року”, який цьогоріч проходив у Херсоні. Попередньо вони пройшли регіональний етап конкурсу.

Головний приз конкурсу - першість у номінації  “Кращий студент України (комплексна характеристика)" - цьогоріч здобули одразу дві учасниці. Це студентка Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого (Харківщина) Софія Дика та студентка Бериславського педагогічного коледжу Анастасія Лукомець (Херсонщина).

Загалом переможців визначали за десятьма номінаціями, однак у категорії на кращого аналітика, медійника, програміста та підприємця журі вирішило не визначати першість.

Так, за результатами змагань переможцями інших п'яти номінацій стали:

  • номінація “Краща студентка-громадська діячка України” - Наталія Степушенко (Київщина);
  • номінація “Кращий студент-дизайнер України” - Олександр Сидоренко (Харківщина);
  • номінація “Кращий студент-науковець України” - Віталій Найда (Харківщина), Анастасія Никоненко (Дніпропетровщина);
  • номінація “Краща студентка-профспілкова активістка України” - Марина Шитова (Донеччина);
  • номінація “Кращий студент-спортсмен України” - Валентин Хмільовий (Черкащина).

У межах фіналу організатори влаштували для учасників різні інтерактиви: танцювальні конкурси, стендапи, спортивні активності, кулінарні поєдинки, імпровізований театр тощо. Крім того, їм запропонували довести першість у інших змаганнях: “Я - кращий!” - довести за допомогою відеопрезентації, чому саме вони найкращі; “Мій талант – кращий!” - продемонструвати свої здібності й таланти; “Мій feed back – кращий!” - швидко й оригінально відповісти на питання журі; “Кращий день із мого студентського життя” - показати, як проходить день у виші; “Кращий студент – соціально відповідальний студент!” - презентувати власний соціальний проект.

Організаторами конкурсу "Кращий студент року” є ВМГО “Студентська республіка”, НДЛМ за підтримки Міністерства молоді та спорту України, організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України.