A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Привітання очільника МОН Сергія Шкарлета з Днем Збройних Сил України

Опубліковано 06 грудня 2020 року о 09:30


Від імені Міністерства освіти і науки України та від себе особисто щиро вітаю з професійним святом військовослужбовців Збройних Сил України!

Тисячі українських воїнів сьогодні зі зброєю в руках боронять Батьківщину, стоять на захисті її суверенітету й територіальної цінності. Самовіддано ризикують своїм життям у зоні бойових дій ООС, на межі з тимчасово окупованими територіями Донбасу та Автономної Республіки Крим. Це одна з найважливіших функцій та одна з найпочесніших місій Збройних Сил України.

За версією Global Firepower у 2020 році українська армія  входить до 10 найсильніших армій Європи і 30 найсильніших армій світу. Цьогоріч, як і в попередні роки, держава продовжує модернізацію ЗСУ, армія набуває бойового досвіду та впроваджує стандарти НАТО. Важливо зберегти її міць та примножити її потенціал, оскільки оборона держави – це мир у кожній родині, спокій кожної дитини, а відповідно, сталий соціально-економічний розвиток та розбудова всієї країни.

Висловлюю щиру вдячність усім військовослужбовцям ЗСУ за вірну службу, за мирне життя в містах і селах країни, за стабільний освітній процес у закладах освіти! Міцного здоров’я вам, добра в родинах, незламного бойового духу та Божого захисту! Повертайтеся додому щасливими та неушкодженими.

Вшануймо цього дня пам’ять воїнів, які віддали життя за Україну.

Вічна пам’ять полеглим! Низький уклін їхнім батькам.

Слава Збройним Силам! Слава Україні!