A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

НУБіП разом із вченими вчергове демонструє передові наукові технології для боротьби та ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, – Сергій Шкарлет

Опубліковано 26 квітня 2021 року о 16:32


Сьогодні Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет поспілкувався з представниками Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України, зустріч з якими була присвячена питанням Чорнобильської катастрофи.

«Науковці, які долучилися до процесу ліквідації, сьогодні підтверджують свій високий статус. Вони вивчають вплив радіації на флору і фауну. І результати цих досліджень є вагомими не лише для нашої держави, а й для всього світу», – наголосив Сергій Шкарлет.

Також до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи за багаторічну сумлінну працю, ініціативу, наполегливість та високий професіоналізм Міністр вручив науково-педагогічним працівникам НУБіП Почесні грамоти Міністерства освіти і науки України.

«Університет разом із вченими вчергове демонструє передові наукові технології для боротьби та ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Щиро вдячний вам за цю роботу», – зауважив Сергій Шкарлет.

Нагадаємо, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет відвідав Український науково-дослідний інститут сільськогосподарської радіології Національного університету біоресурсів і природокористування України.