A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Очільник МОН Сергій Шкарлет привітав із Днем Гідності та Свободи

Опубліковано 21 листопада 2020 року о 09:00


Дорогі українці!


Від імені Міністерства освіти і науки України та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем Гідності та Свободи!

Щорічно 21 листопада ми згадуємо історичні й доленосні для українського народу події – Помаранчеву Революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013-2014 років, коли мільйони громадян, об’єднавши свої сили на Майдані Незалежності, постали на захист ідеалів свободи і демократії в Україні та її європейського вибору. 

Сьогодні, наслідуючи ідеали Майдану та продовжуючи реформаторський шлях Героїв Небесної Сотні, держава поступово впроваджує в усіх сферах діяльності нові підходи та принципи, дотримуючись інтересів та свобод суспільства, в якому найвищою цінністю є людина. 

Ми демонструємо всьому світові честь і гідність української нації. Адже долучилися до цивілізованих держав, які дбають про інтелектуальний, духовний та культурний розвиток кожного громадянина та шанують історію своєї країни.

Наш обов’язок перед полеглими Героями та перед усіма громадянами – передати естафету пам’яті наступним поколінням. Не забуваймо слова М. Рильського: «Хто не пам’ятає свого минулого, той не вартий свого майбутнього».


Низький уклін та вічна пам’ять полеглим за Україну! 

Слава українському народові! 

Єдності нам усім та мирного неба над головою!