A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Приазовський технічний університет відновив роботу на базі Дніпровської політехніки

Опубліковано 21 квітня 2022 року о 12:55


ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет» відновив роботу на базі Національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Відповідне рішення про тимчасове переміщення Приазовського державного технічного університету затверджено наказом МОН  № 334 від 14 квітня 2022 року.

Такий крок є необхідним для збереження життя та здоров’я громадян України, а також створення безпечного освітнього середовища, організацію здобуття освіти, освітнього процесу в умовах воєнного стану. Приазовський державний технічний університет тимчасово переміщено разом з його відокремленими структурними підрозділами:

  • Маріупольський фаховий коледж; 
  • Маріупольський політехнічний фаховий коледж;
  • Маріупольський машинобудівний фаховий коледж.

Перелік спеціальностей Дніпровської політехніки та Приазовського університету майже ідентичний. До освітнього процесу доєдналися понад 1 тис. студентів університету за дистанційним режимом.

Крім того, викладачам та студентам Приазовського університету надали у користування лабораторне обладнання, зокрема наукове устаткування, сучасну комп'ютерну техніку тощо.

Також у Дніпровській політехніці розгорнуто сервісні служби та створені умови для психологічної підтримки освітян та здобувачів освіти.

Нагадаємо, На Львівщині організовано цикл онлайн-семінарів з історії України для освітян і старшокласників.