A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Понад 260 мукачівських дітей навчатимуться у відновленому корпусі початкової школи - там провели капітальний ремонт і добудували блок

Опубліковано 04 червня 2019 року о 15:40

У навчально-виховному комплексі «Гармонія», що у м. Мукачево, завершили капітальний ремонт корпусу для учнів початкових класів. Там також добудували новий блок з приміщеннями загального користування - спортивним та актовим залами, їдальнею. На всі роботи з міського бюджету використали 15 млн гривень.

Відремонтований корпус розрахований на навчання 9 початкових класів, загалом - 264 учні. Там передбачили 8 внутрішніх туалетів, якими зможуть користуватися, зокрема, діти з інвалідністю. Корпус також обладнали пандусом.

Для ощадливого використання ресурсів під час опалювального сезону в будівлі встановили нові вікна та двері, відремонтували дах, оновили мережі. У кожному класі встановили телевізори та інтерактивні дошки - вони допоможуть учителям зробити заняття більш цікавими та різноманітними.

Для активного дозвілля дітей у новий спортзал закупили сучасне обладнання - шведські стінки, турніки, м'ячі тощо. Крім того, на подвір'ї школи встановили дитячий майданчик зі штучним покриттям.

Нагадаємо, що у селі на Рівненщині відкрили новий дитсадок для 40 дітей.