A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника закладу профосвіти»

Опубліковано 04 червня 2019 року о 09:36

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти».

Проєкт акта розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до статті 24 Закону України «Про професійну (професійно-технічну) освіту».

Метою запропонованого проєкту є врегулювання питання проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти. Прийняття акта дасть можливість дозволить уніфікувати процедуру проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти для всіх засновників та уповноважених ними органами.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу приймаються на електронну адресу [email protected] до 19 червня 2019 року.

Звіт за результатами громадського обговорення.