A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

До 18 квітня триває реєстрація на конференцію «Забезпечення якості юридичної освіти, університетська автономія та академічна свобода в контексті підготовки фахівців для правничої професії»

Опубліковано 17 квітня 2018 року о 12:09

24-25 квітня 2018 року відбудеться Міжнародна конференція «Забезпечення якості юридичної освіти, університетська автономія та академічна свобода в контексті підготовки фахівців для правничої професії» («Legal Education Quality Assurance, University Autonomy and Academic Freedom in the Context of Preparing Specialists for the Legal Profession»).

До участі запрошуються проректори з навчальної роботи закладів вищої освіти, керівники факультетів (інститутів), які здійснюють підготовку фахівців за спеціальністю 081 «Право» та/або 293 «Міжнародне право», та представники професійного правничого середовища.

Для участі необхідно до 18 квітня 2018 року надіслати на електронну адресу [email protected] форму реєстрації. Програму конференції буде надіслано зареєстрованим учасникам.

За додатковою інформацією можна звертатися до Олександра Пижова, державного експерта директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН, за електронною адресою [email protected] або за телефоном +38 044 481 32 67.

Конференцію проводять Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством юстиції України на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Програми USAID «Нове правосуддя».