A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Вступ до вишів, навчання та перебування на території України: у КНУ провели навчальний семінар щодо документування іноземних студентів

Опубліковано 18 квітня 2018 року о 14:29

У Київському національному університеті ім. Т. Шевченка провели навчальний семінар “Документування іноземних студентів та абітурієнтів: сучасні виклики, законодавство та досвід”.  Захід відбувся вчора, 17 квітня 2018 року, в Інституті післядипломної освіти КНУ.

Спікери розказали про порядок нострифікації документів про освіту, оформлення посвідки на тимчасове проживання та законодавчі зміни інших напрямів, пов'язаних з навчанням іноземних студентів. Серед інших питань семінару - підстави для тимчасового перебування та проживання на території України іноземців та осіб без громадянства, правовий статус таких громадян, оформлення та видача запрошень на отримання візових документів для в’їзду в Україну.

Після виступів учасники могли задати питання та обговорити запропоновані теми з фахівцями, які вже мають досвід роботи з іноземними студентами.

Спікерами семінару стали представники ДП “Інформаційно-іміджевий центр” МОН України, Державної міграційної служби України, інспектори Київської митниці ДФС.