A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Цифровізація освіти: першу освітню інформаційну систему підʼєднали до АІКОМ

Опубліковано 06 липня 2023 року о 11:15


Продовжуємо рухатись у напрямку дебюрократизації та осучаснення освіти! У межах ініціативи Міністерства освіти і науки України з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!» домовилися про підʼєднання нашої першої освітньої інформаційної системи (ОІС) до провідного Автоматизованого інформаційного комплексу освітнього менеджменту (АІКОМ).

3 липня 2023 року ТОВ «ЕДДІ Україна» та ДНУ «Інститут освітньої аналітики» підписали угоду про приєднання до АІКОМ. Підʼєднання до центральної бази даних ПАК «АІКОМ» успішно завершилося для ОІС Eddy, що належить ТОВ «ЕДДІ Україна». Розробник продукту пройшов складну перевірку, яка підтвердила відповідність його технічним, функціональним і безпековим вимогам.

Це перший та важливий крок, який сприятиме дебюрократизації процесів у закладах загальної середньої освіти! Відтепер дані е-діловодства можна подавати через нашу освітню інформаційну систему, а також оптимізувати збір даних, уникаючи повторного їхнього подання в інших інформаційно-комунікаційних системах і на паперових формах.

Зараз інші сім освітніх інформаційних систем перебувають на стадії проходження процедури перевірки, у разі успішного завершення їх також буде підключено до АІКОМ.

Віримо, що це дозволить нам швидше та ефективніше рухатися вперед!