A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Vodafone приєднується до ініціативи МОН і надає безкоштовний доступ до сервісів і застосунків для навчання та роботи онлайн

Опубліковано 25 квітня 2022 року о 17:35


За ініціативи МОН Vodafone розширює можливості для продовження освітнього процесу під час воєнних дій. Не тарифікуються сервіси для відеоконференцій MS Teams, Zoom, Skype, Hangouts, Google Meet  та месенджери Viber, Telegram, WhatsApp, Google Classroom, які надаються користувачам тарифних пакетів Vodafone на базі послуги Online PASS.

«У зв‘язку із жорстоким воєнним вторгненням росії в Україну, для продовження навчання школярів, командою МОН спільно з Google створено Всеукраїнський розклад, функціонує Всеукраїнська школа онлайн, українські телеканали транслюють уроки для 5-11 класів у межах проєкту "Навчання без меж". Вдячний відповідальному українському бізнесу, мобільним операторам, які активно доєднуються до ініціатив МОН щодо забезпечення навчання, а також роботи освітян – це надважливий крок для підтримки сфери освіти», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет. 

Повний перелік сервісів:

  • Меседжинг (текстові та графічні повідомлення) в Viber, Telegram, WhatsApp, Hangouts, WeChat, Skype, Zoom, Google Classroom, Всеукраїнська школа онлайн;
  • Аудіо- та відеодзвінки в Zoom, Viber, WhatsApp, Skype, Skype for business, Hangouts, Google Meet, Microsoft Teams, WeChat, FaceTime.

Послуга Online PASS включена у тарифи:

  • SuperNet Start
  • SuperNet Pro
  • SuperNet Unlim

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +380501103130, або електронною поштою [email protected].

Довідково

Vodafone Україна – провідна українська телекомукаційна компанія, яка надає послуги швидкісного інтернету 3G і 4G. Інвестиції Vodafone в період активного будівництва мереж швидкісного інтернету в 2015 році – 3 кварталі 2020 року перевищили 28,1 млрд грн. На сьогодні мережа 4G охоплює понад 81% населення країни.

Нагадаємо, «Київстар» скасовує тарифікацію інтернету в застосунках для навчання та роботи онлайн.