A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Випускники інноваційної ІТ-школи презентували 9 мобільних додатків

Опубліковано 20 червня 2018 року о 14:54

19 школярів стали випускниками ІТ-школи Samsung та отримали відповідні сертифікати. Для фінальної презентації учні підготували 9 командних ІТ-проектів, які підтверджували теоретичні та практичні знання.

У межах презентацій учні доводили знання з основ програмування, а також показали власні розробки - додатки для операційної системи Android. Серед них: міні-ігри, месенджери, зокрема з налаштованими іграми, фітнес-трекер, тестер програмного забезпечення тощо. Найкращим був визначений проект одинадцятикласниць - Юлії Хабатюк та Юлії Самарцювої -  додаток “Аналізатор інгредієнтів у складі продуктів”.

До складу журі конкурсу, яке оцінювало фінальні проекти, увійшли представники ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”, інженери Інституту розробки та дослідження Samsung і провідні менеджери компанії “Samsung Electronics Україна”.

Нині ІТ-школа Samsung  проводить набір учнів 7-11 класів на навчання у 2018-2019 навчальному році. Набір проходить у шести містах України: Києві, Дніпрі, Харкові, Вінниці, Одесі та Львові.

Протягом року слухачі ІТ-школи складають кілька модулів: основи програмування мовою Java, об'єктно-орієнтоване програмування мовою Java для Android, основи інформаційної безпеки, введення у системи управління базами даних на прикладі SQLite. Програма передбачає безкоштовне навчання учнів старших класів загальноосвітніх шкіл. Для участі у проекті претендентам необхідно успішно пройти вступне тестування.

Подати заявку на тестування можна на сайті проекту: https://samsungitschool.com.ua/registration.html