A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У МОН обговорили подальшу співпрацю з Aflatoun International у сфері впровадження соціальних та фінансових компетентностей в освітній процес

Опубліковано 04 травня 2018 року о 17:20

Сьогодні, 4 травня 2018 року, в приміщенні Міністерства освіти і науки України пройшла робоча зустріч фахівців Міністерства освіти і науки України, ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти” та Університету банківської справи з представником міжнародної фундації Aflatoun International (Нідерланди) Тетяною ван Ваверен-Вальковою.

Учасники обговорили важливість використання міжнародного досвіду під час навчання фінансової грамотності в закладах дошкільної освіти, а також в умовах Нової української школи. Вони також презентували досвід українських закладів дошкільної та загальної середньої освіти у сфері впровадження фінансових та соціальних компетентностей в освітній процес.

Під час зустрічі фахівці МОН представили результати співпраці з фундацією Aflatoun International за минулий період. На завершення партнери обговорили можливості подальшої співпраці за цими напрямами.