A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Львові відбувся всеукраїнський захід «Рух – це здорово!»

Опубліковано 09 червня 2021 року о 15:38


Учора, 8 червня 2021 року, у Львівському історичному музеї «Арсенал» відбувся флешмоб-руханка за участю 45 школярів п’яти закладів загальної середньої освіти міста, вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивного клубу «Львівські янголи». 

Захід проходив у межах Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу для учнів «Рух – це здорово!». Упродовж години юні школярі провели руханку з елементами черлідингу, а потім ознайомилися з експозицією музею, давши старт обласним заходам всеукраїнського масового заходу «Рух – це здорово!».

Також флешмоби проходили на території всієї Львівської області. Зокрема, у центральному парку м. Буськ 8-9 червня відбулась територіальна першість із кросу серед закладів загальної середньої освіти.

Флешмобом з ранковою руханкою за участю близько 60 учнів у центральному парку імені Тараса Шевченка долучились до акції «Рух – це здорово!» мешканці Кам’янка-Бузької об’єднаної громади. 

На спортивно-веслувальній базі Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН у с. Наварія відбувся майстер-клас з каякінгу, на спортивній базі «Добротвір» – майстер-класи з веслування на байдарках і каное. У м. Сокаль пройшов фінал освітянського чемпіонату області з баскетболу серед учнів ДЮСШ.

Нагадаємо, Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух – це здорово!» проводився з 1 до 9 червня в усіх регіонах України з нагоди Дня захисту дітей.