A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Триває прийом заявок на проєкт щодо розвитку освітнього середовища у школах - податися можуть заклади із Закарпаття, Донеччини та Луганщини

Опубліковано 06 червня 2019 року о 14:03

Школам Закарпаття, Донеччини та Луганщини пропонують взяти участь у проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”. Планується, що учасниками стануть 4 тис учнів та 400 вчителів серед 40 шкіл залучених регіонів.

Пропозиція зацікавить директорів та учителів, школярів та їхніх батьків, активних громадян, зацікавлених у розвитку регіону. Проєкт сприятиме соціальній згуртованості та стійкості, а також залучить молодь до суспільного життя громад.

Термін подачі заявки – до 11 червня 2019 року (включно).  

Подати заявку можна за посиланням: https://bit.ly/2KuJnLS 

Реалізувати проєкт планують протягом червня-лютого.  

Організатори поділили проєкт на 3 складники:

  • створення Learning Hub (позакласного навчального середовища, яке стане платформою для дебатів, діалогу між школярами і адміністрацією тощо);
  • підвищення кваліфікації вчителів;
  • “Активні громадяни” (об’єднання громад навколо шкіл-учасниць для втілення соціальних заходів).

Організаторами є Британська Рада у партнерстві з Міністерством освіти і науки України. Фінансову підтримку надає Посольство Великої Британії в Україні. Проєкт є частиною програм, якими Британська Рада підтримує реформу загальної середньої освіти “Нова українська школа".

Докладніше про вимоги до шкіл-претендентів, план заходів та очікувані результати є в інформаційній довідці.