A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студентка з Волині перемогла на міжнародному конкурсі кулінарної майстерності

Опубліковано 02 березня 2018 року о 14:50

Студентка Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету Катерина Сікорська перемогла на міжнародному конкурсі кулінарної майстерності, що проходив наприкінці лютого у м. Бресті (Республіка Білорусія). Учасниками конкурсу стали студенти з 13 навчальних закладів Білорусії, Польщі та України.

Конкурсанти мали презентувати три страви з урахуванням технологій приготування. Професійне журі оцінювало чистоту робочого місця учасників, дотримання правил санітарії та гігієни під час роботи на кухні, а також раціональне використання продуктів. Крім того, студенти мали продемонструвати оригінальне сервірування приготованих страв.

За результатами змагання, яке тривало близько 6 годин, дівчина набрала найбільшу кількість балів серед учасників та здобула першість.

Нагадаємо, що студентка МДУ Валерія Зубочек пройшла Національний відбір Всесвітньої олімпіади з новогрецької мови. Далі дівчина боротиметься за головний приз конкурсу - безкоштовне навчання у магістратурі Салонікського університету (Греція).