A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Словацька Республіка надає 36 стипендій для українців

Опубліковано 04 квітня 2023 року о 14:20


Відповідно до Програми співробітництва між Міністерством освіти і науки України і Міністерством освіти Словацької Республіки в галузі освіти уряд Словацької Республіки надає громадянам України на 2023/2024 навчальний рік:

  • 15 стипендій на навчання за освітнім рівнем бакалавр або магістр (термін навчання від 1 місяця до 10 місяців);
  • 6 стипендій для студентів 5 курсу Ужгородського національного університету кафедри словацької філології, спеціальність – учитель словацької мови та літератури (максимальний термін навчання 5 місяців);
  • 15 стипендій на навчання або для науково-дослідних робіт аспірантів, а також читання лекцій або науково-дослідницьких робіт для викладачів ЗВО (термін від 1 до 10 місяців).

Міністерство до 21 квітня 2023 року приймає документи від кандидатів на отримання державної стипендії уряду Словацької Республіки відповідно до вимог і переліку, визначених словацькою стороною.

До Міністерства освіти і науки України пакет документів потрібно подати в електронній та паперовій формах (документи надсилаються в обох зазначених формах).

В електронній формі скановані документи (формат PDF) надсилаються на адресу: [email protected]. У темі листа зазначити «Стипендії на навчання в Словацькій Республіці 2023/2024».

Документи в паперовій формі приймають за адресою: пр. Берестейський, 10, місто Київ, 01135, Міністерство освіти і науки України, Управління міжнародного співробітництва та протоколу з приміткою на конверті: «Стипендії на навчання в Словацькій Республіці 2023/2024».

Документи можна подати двома способами: 

  • надіслати поштою (дата визначається за штампом на конверті поштового відправлення); 
  • передати під особистий підпис контактної особи із зазначенням дати та часу отримання.

Усі паперові документи мають бути зібрані в 2 папки (оригінали та їхні копії). Розглядатимуться тільки ті документи від кандидатів, що оформлені відповідно до вимог і були надіслані до 21 квітня включно. Контактна особа: Міністерство освіти і науки України Відділ академічних обмінів та взаємодії з іноземними студентами управління міжнародного співробітництва та протоколу Маргарита Потапенко Адреса: пр. Берестейський, 10, місто Київ, 01135 Тел. (044) 481-32-77