A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Школи Полтавщини почали підключатися до безкоштовного сервісу електронних журналів та щоденників

Опубліковано 16 січня 2021 року о 16:05


Заклади загальної середньої освіти Полтавської області почали активно підключатися до модуля е-журналів та е-щоденників E-Journal. Платформа працює безкоштовно для закладів освіти.

Сервіс простий у користуванні, має доступ до різних сторінок: 

  • дані про учнів;
  • розклад уроків;
  • списки відвідування; 
  • домашні завдання.

Інформація буде вноситися вчителями, а за допомогою логіна й пароля батьки та учні зможуть отримати доступ до неї. Батьки в е-щоденниках бачитимуть інформацію про присутність дитини на навчанні, рівень її успішності, коментарі та поради вчителів. Учні отримуватимуть завдання, слідкуватимуть за розкладом тощо.

Нагадаємо, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет повідомив про початок дослідної експлуатації електронних журналів та щоденників.

Довідково. 

Модуль E-Journal є частиною модернізованої державної системи АІКОМ (управління здійснює державна установа «Інститут освітньої аналітики») зі збору, зберігання та управління даними та створений у межах реалізації стратегії цифрової трансформації у сфері освіти. Розроблення модуля розпочалося восени 2020 року, в жовтні відбулось його пілотування та навчання адміністраторів (відео-вебінар розміщено за покликанням).