A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет зустрівся з Командою підтримки реформ при МОН

Опубліковано 21 лютого 2023 року о 20:20


20 лютого 2023 року Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет зустрівся з експертами Команди підтримки реформ при Міністерстві освіти і науки України. 

Під час зустрічі було презентовано звіт про досягнення КПР при МОН за 2022 рік та обговорено плани спільної діяльності у цьому році з фокусуванням на пріоритети Міністерства. 

Міністр відзначив, що робота експертів має бути спрямована на підтримку сфери освіти в умовах воєнного часу. Сергій Шкарлет подякував партнерам з розвитку за системну та комплексну підтримку реформування освіти в Україні впродовж тривалого часу та висловив сподівання на поглиблення співпраці у майбутньому.

«Реформування сфери освіти має здійснюватися на основі Плану відновлення України та з урахуванням програми великої трансформації «Освіта 4.0: український світанок», що уможливить досягнення ключових цільових показників та програмних завдань уряду», – наголосив Міністр освіти і науки України.

Довідково

Команда підтримки реформ фінансується в межах проєкту «Українська архітектура реформ» (URA). Цей проєкт є комплексною програмою технічної допомоги, що розроблена ЄБРР у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки ключових реформ в Україні.

Проєкт упроваджено за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Багатостороннього донорського фонду стабілізації та сталого розвитку України (Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, США та найбільший донор Європейський Союз,).

Нагадаємо, як захистити дітей від мін: створено новий сайт про мінну безпеку.