A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет разом з Президентом України Володимиром Зеленським зустрілися з переможцями міжнародних учнівських олімпіад, їхніми вчителями, а також переможцями конкурсу «Учитель року»

Опубліковано 01 жовтня 2021 року о 17:20


Сьогодні, 1 жовтня 2021 року Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет разом з Президентом України Володимиром Зеленським зустрілися з переможцями міжнародних учнівських олімпіад, їхніми вчителями, а також переможцями конкурсу «Учитель року».

«Педагог – одна з найвеличніших професій. Бути вчителем – означає формувати особистість, розкривати потенціал і творити майбутнє нашої країни! Я щиро вдячний Главі держави за таку увагу до розвитку освітньоі галузі та за його всебічну підтримку наших педагогів. Сповнений гордістю за наших освітян та учнів! І щиро вітаю кожного із заслуженим визнанням»,  – зазначив Сергій Шкарлет.

Зазначимо, у переддень Дня працівників освіти Президент вручив державні нагороди 21-му працівнику освіти за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм. Серед нагороджених – чотири переможці Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». 

Також Глава держави вручив сертифікати про отримання премії Президента України 16 переможцям міжнародних учнівських олімпіад.