A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розвиток проєктів та спортивних активностей: понад півсотні студентів взяли участь у тренінгах зі студентського самоврядування

Опубліковано 02 вересня 2019 року о 14:37

Як вдосконалити лідерські риси, реагувати на кризові ситуації, презентувати себе перед широкою аудиторією та планувати активності на довгострокові періоди. Тренінги з цих та інших тем пройшли понад 60 студентів з 14 регіонів країни. Усі вони опікуються студентським самоврядуванням у вишах.

Навчальний пленер тривав майже тиждень. Усі заняття умовно поділялися на 3 тематичні напрями: розвиток студентського самоврядування, стратегічне планування та студентський спорт. Так, наприклад, під час тренінгу “Операція “Горох” або як розсипається команда”, учасникам розповіли про особливості формування та управління студентським активом. Крім того, на окремих семінарах їм пояснили як втілювати проєкти від ідеї до просування вже готового продукту.

Велику увагу спікери пленеру приділили популяризації здорового способу життя. Для учасників провели заняття з правильного розподілу фізичного навантаження та презентували рекомендації Комітету з фізичного виховання та спорту МОН з викладання фізичної культури як предмету.

Організатором пленеру є Національний студентський союз, Львівське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, НУ “Львівська політехніка” у співпраці з Одеським національним університетом ім. І.Мечнікова.

Нагадаємо, що у ЖДУ провели українсько-італійську школу з інклюзивної освіти.