A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Розпочато роботу з упорядкування профілів установ у базах даних «Scopus» та «Web of Science»

Опубліковано 25 жовтня 2022 року о 10:25


На 2022 рік Міністерство освіти і науки України запланувало організувати заходи з упорядкування закладами вищої освіти, науковими установами, іншими підприємствами, установами та організаціями їхніх профілів у базах даних «Scopus» та «Web of Science».

Упорядкування профілів у Scopus та Web of Science сприятиме здійсненню якісного моніторингу результатів наукової діяльності установ за показниками публікаційної активності, дасть можливість відстежувати відповідні показники у розрізі головних розпорядників бюджетних коштів, забезпечить коректне відображення статей працівників установ в їхніх інституційних профілях.

За результатами проведення відповідної роботи установи мають надати звіт шляхом заповнення зазначеної у рекомендаціях форми до 18 листопада 2022 року. Головні розпорядники бюджетних коштів за результатами проведеної установами роботи поінформують МОН до 30 листопада 2022 року.

Для уніфікації упорядкування профілів установ підготовлено відповідні рекомендації, які опубліковано на сайті ДНТБ України за посиланням.

Для отримання консультацій з питань, пов’язаних із упорядкуванням профілів установ у базах даних «Scopus» та «Web of Science», необхідно звертатися до фахівців відділу науково-бібліографічної аналітики та супроводження наукових баз ДНТБ України на електронну адресу: [email protected] або за номером телефону: (044) 521-93-50. 

Нагадаємо, відкрито конкурс українсько-австрійських науково-дослідних проєктів на 2023-2024 роки.