A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Результати оперативного опитування закладів дошкільної освіти

Опубліковано 26 грудня 2023 року о 17:55


За ініціативи Міністерства освіти і науки України ДНУ «Інститут освітньої аналітики» забезпечив оперативне опитування закладів дошкільної освіти (далі – ЗДО).

Метою оперативного опитування було здійснення аналізу організації медичного супроводу, харчування, додаткових освітніх послуг, збір окремих даних про вихованців та працівників, здійснення загальної оцінки стану інфраструктури ЗДО в т.ч. для планування організації їх капітальної безпекової компоненти.

Отримані консолідовані дані сформовані в єдину базу даних, що уможливлює оперативне прийняття обґрунтованих управлінських рішень на основі доказової інформації, особливо у сфері створення належних умов для безпечного навчання дітей. Разом з тим, одним із важливих пріоритетів МОН є зменшення кількості релевантній проблематиці запитів від інших стейкхолдерів, які надходять на департаменти освіти та до закладів освіти безпосередньо, адже сформований датасет за результатами відповідного збору доступний публічно в візуалізованій вітрині даних (пряме покликання).