A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Перший заступник Міністра Володимир Ковтунець підбив підсумки першого року українсько-німецького проекту з профосвіти

Опубліковано 20 вересня 2018 року о 17:05

19 вересня 2018 року Перший заступник міністра Володимир Ковтунець зустрівся з Парламентським державним секретарем Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини Міхаелем Штюбґеном.

Присутні підбили підсумки першого року реалізації українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України». Проект спрямований на вдосконалення практичного навчання в  аграрній освіті.

Так, його головною задачею є покращення методів та змістового наповнення професійної освіти в аграрних коледжах України, що  орієнтуються на практичну діяльність і наближаються до неї.

Володимир Ковтунець відзначив, що  створення єдиної інформаційно-методичної платформи, контентом якої є розробка електронних посібників, підручників, відкритих онлайн-курсів, навчальних відеофільмів, суттєво забезпечує якість освіти.

Він також наголосив, що інтерактивна мережа баз практик є новим  підходом у формуванні тісних зв’язків аграрних вишів з виробництвами, підприємствами, бізнесом.