A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Оголошено конкурс на здобуття премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського за 2022 рік

Опубліковано 04 липня 2022 року о 15:15


До 1 листопада 2022 року триває приймання заявок на участь у конкурсі на присудження Премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського за 2022 рік.

Премію присуджуються щороку письменникам і поетам у двох номінаціях до дня народження Максима Рильського – 19 березня за переклад українською мовою творів видатних зарубіжних авторів, а також за переклад творів українських класиків та сучасних авторів мовами народів світу.

Розмір премії за кожну номінацію становить 20 тис. гривень.

Заявки на участь у конкурсі подають до Держкомтелерадіо до 1 листопада 2022 року на адресу: загальний відділ (кімн. 709), вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01001. Пакет документів також потрібно надсилати на електрону пошту: [email protected] із поміткою «На здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського».

Пропозиції щодо претендентів на здобуття премії вносять творчі спілки, національно-культурні та національно-просвітницькі товариства, видавництва і видавничі організації, редакції періодичних видань, учені ради вищих навчальних закладів, наукові установи, асоціації тощо.

Інформацію про участь у Конкурсі розміщено на вебсайті Держкомтелерадіо в рубриці «Оголошення» за посиланням. Телефони для довідок: 279-59-47, 279-59-61.

Нагадаємо, розпочато приймання заявок на участь у проєкті «Інноваційний університет та лідерство».