A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На базі СумДУ створять новий структурний підрозділ

Опубліковано 23 квітня 2018 року о 18:38

До складу Сумського державного університету увійде новий підрозділ, створений на базі ДП “Сумський державний науково-дослідний інститут мінеральних добрив і пігментів”. Ознайомитися з відповідним наказом Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич можна тут.

Об’єднання СумДУ з науково-дослідним інститутом дозволить підвищити якість підготовки випускників вишу. Зокрема, це стосується науковців та студентів, які проводять дослідження у хімічній сфері. Використовуючи обладнання та технічні можливості науково-дослідного інституту, вони зможуть реалізувати проекти і стартапи, а потім комерціалізувати свої розробки.

Довідково. Сумський державний науково-дослідний інститут мінеральних добрив і пігментів здійснює науково-технічний супровід технологій виробництва фосфорних мінеральних добрив, органо-мінеральних добрив, неорганічних пігментів. Серед інших напрямів роботи - супровід виробництва лакофарбових матеріалів, очищення стічних вод і солей неорганічних кислот, утилізації відходів виробництв.