A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН провело зустріч із лідерами фондів, міністерств, міжнародних організацій та компаній у Нью-Йорку

Опубліковано 27 вересня 2022 року о 20:15


Завершальним етапом робочої поїздки делегації МОН до Нью-Йорку стала зустріч з лідерами фондів, міністерств, міжнародних організацій та компаній, готових надавати підтримку українській освіті. Захід, організований в межах співпраці МОН із Глобальним партнерством для освіти, став потужним майданчиком комунікації у вирішенні нагальних потреб освіти в умовах війни.

«Правда полягає в тому, що скільки зусиль ми не будемо докладати для вирішення проблем, які виникли після 24 лютого, самотужки нам не досягти успіху. Зміни можливі лише консолідовано, із залученням всіх зацікавлених сторін на кожному рівні», – зазначив перший заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко.

Головна мета зустрічі – змотивувати нових міжнародних партнерів підтримувати сферу освіти України. Сьогодні Міністерство освіти і науки посилено працює над здійсненням кроків, необхідних для набуття членства в GPE.

Нагадаємо, МОН та Міністерство освіти і науки Польщі домовились про співпрацю в межах Саміту ООН з питань трансформації освіти.